Isala

Afdeling Medische psychologie

Ouderen, volwassenen en kinderen kunnen door hun behandelend arts worden verwezen naar de afdeling Medische psychologie. De arts kiest hiervoor wanneer er sprake is van emotionele klachten die samenhangen met lichamelijke problemen. Er komt bij een behandeling in het ziekenhuis of na een ziekte ook emotioneel veel op u af. Dit kan belastend zijn voor u maar ook voor de mensen om u heen. Bij kinderen kunnen klachten en/of ziekte zelfs de normale ontwikkeling verstoren. Een medische psycholoog kan u of uw kind helpen.

 

Afdeling Psychiatrie

De Medisch Psychiatrische Unit (MPU) richt zich op psychiatrie binnen het ziekenhuis. Dat is de zorg voor mensen die zowel psychiatrische als lichamelijke problemen hebben (complexe problemen en complexe zorg). Wij werken nauw samen met de andere specialisten en disciplines in het ziekenhuis.

 

Centraal staat het optimaal herstellen, handhaven of versterken van de kwaliteit van leven voor u. Verder bieden wij consultatie, medebehandeling en als het nodig is overname van de zorg. Zodra u onze deskundigheid niet meer nodig heeft, zorgen we voor een passend vervolg. Daarmee zijn wij een schakel in de keten van het totale zorgaanbod. De Medisch Psychiatrische Unit bestaat uit een polikliniek, een dagbehandeling en een verpleegafdeling. Op de verpleegafdeling is een gesloten en een open afdeling.

 

Wij hebben de mogelijkheid om mensen met een wettelijke maatregel op te nemen. Verslavingsproblemen vallen ook onder psychiatrische problemen.

 

Bron: website Isala

Isala

Isala – locatie Zwolle
Straatnaam: Dr. Van Heesweg 2
Postcode: 8025 AB Zwolle
Tel: 038 – 424 52 86 (Medische psychologie)
Tel: 038 – 424 54 44 (Polikliniek Psychiatrie)
Tel: 038 – 424 57 77 (Kliniek Psychiatrie)
Website: Isala

 

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.