In de Bres Drachten

In de Bres

In de Bres is een organisatie voor christelijke geestelijke gezondheidszorg (christelijke GGZ). We bieden professionele hulp bij klachten zoals depressie, angst, traumatische ervaringen, overbelasting, autisme/ASS, ADHD, persoonlijkheids- en gedragsproblemen, en relatie-, gezins- en opvoedingsproblemen. Ook als je andere psychische problemen ervaart, kijken we graag samen met jou of en hoe we je verder kunnen helpen.

 

We zien geloof en levensvisie als een belangrijk onderdeel van het leven en bieden een open en vertrouwde sfeer om over je psychische problemen en je geloof te praten. Samen werken we aan herstel vanuit christelijk perspectief. Je bent welkom bij In de Bres, ongeacht je geloofsovertuiging, levensvisie of (culturele) achtergrond.

 

In de Bres is er voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hiermee te maken hebben. Hulp vragen is belangrijk. We werken samen met jou aan herstel. Dat kan betekenen dat je klachten overgaan of verminderen. Is dat niet mogelijk, dan richten we ons samen met jou op het leren omgaan met psychische problemen en moeilijke omstandigheden. Ons doel is dat jij weer verder kunt.

 

Bron: website In de Bres

In de Bres

In de Bres
Straatnaam: Zonnedauw 5
Postcode: 9202 PE Drachten
Tel: 088 – 277 88 81
Website: In de Bres
E-mail: info@indebres.nl
Aanmelden bij In de Bres

 

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 2

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.