Hersencentrum GGZ Amstelveen

Hersencentrum GGZ Amstelveen

Hersencentrum-Amstelveen was vroeger Spel Psychologen Amstelveen. Het is een huiselijke groepspraktijk op een prettige plek in de stad, in een rustige woonwijk. Hersencentrum-Amstelveen heeft zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten en specialisten op het gebied van volwassenenzorg en kindertherapie.

Hersencentrum-Amstelveen is onderdeel van de overkoepelende GGZ instelling Hersencentrum. Veel zaken zijn daardoor goed geregeld bij Hersencentrum-Amstelveen. Er is bijvoorbeeld een erkenning van de overheid voor het leveren van zorg, er is een hkz keurmerk en uw zorg wordt vergoed op basis van zorgcontracten met verzekeraars en de gemeenten in Noord-Holland.

Bij Hersencentrum-Amstelveen werken Psychotherapeuten, Systeemtherapeuten, Gezondheidszorgpsychologen, Neuropsychologen, Orthopedagogen en artsen. Hersencentrum heeft nauwe samenwerkingsverbanden met psychiaters.

psychotherapeut Amstelveen
neuropsycholoog Amstelveen
psycholoog Amstelveen

Hersencentrum

Hersencentrum GGZ Amstelveen
Straatnaam: De Roos van Dekama 20
Postcode: 1183 KT, Amstelveen
Tel: 020-643 9019
Website: GGZ Amstelveen
E-mail: Mail naar GGZ Amstelveen
Aanmelden bij Hersencentrum Amstelveen

 

Gemiddelde beoordeling: 4.2 / 5. Aantal stemmen: 18

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.