Hersencentrum GGZ Alkmaar

Hersencentrum GGZ Alkmaar

Hersencentrum-Alkmaar is een huiselijke groepspraktijk op een prettige plek in de stad. Hersencentrum-Alkmaar heeft zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten en specialisten op het gebied van volwassenenzorg en kindertherapie.

De directie van Hersencentrum noemt wel een belangrijk punt voor cliënten die zich willen aanmelden in Alkmaar. Omdat Hersencentrum Alkmaar is gevestigd in een monumentaal pand is het pand meer gehorig dan de andere vestigingen van Hersencentrum. Er is bijvoorbeeld geen dubbele beglazing. Er wordt al enige tijd hard nagedacht en gewerkt aan een oplossing.

Hersencentrum-Alkmaar is onderdeel van de overkoepelende GGZ instelling Hersencentrum. Veel zaken zijn daardoor goed geregeld bij Hersencentrum-Alkmaar. Er is bijvoorbeeld een erkenning van de overheid voor het leveren van zorg, er is een hkz keurmerk en uw zorg wordt vergoed op basis van zorgcontracten met verzekeraars en de gemeenten in Noord-Holland.

Bij Hersencentrum-Alkmaar werken Psychotherapeuten, Systeemtherapeuten, Gezondheidszorgpsychologen, Neuropsychologen, Orthopedagogen en artsen. Hersencentrum heeft nauwe samenwerkingsverbanden met psychiaters.

Hersencentrum_social

Hersencentrum GGZ Alkmaar
Straatnaam: Kennemerstraatweg 81
Postcode: 1814 GD, Alkmaar
Tel: 072-5201489
Website: GGZ Alkmaar
E-mail: info@hersencentrum.nl
Aanmelden bij Hersencentrum Alkmaar

 

Gemiddelde beoordeling: / 5. Aantal stemmen:

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.