GGZ Westelijk Noord-Brabant

GGZ Westelijk Noord-Brabant

GGZ Westelijk Noord-Brabant biedt gespecialiseerde diagnostiek, consultatie, behandeling en begeleiding voor mensen met ernstige psychische aandoeningen en de gevolgen daarvan. Onze zorg is kortdurend als het kan en langdurig waar nodig. Respect, aandacht en openheid zijn daarbij onze uitgangspunten.

 

Wij zetten ons met hoofd en hart in voor de psychische gezondheid, veiligheid en duurzaamheid in de regio Westelijk Noord-Brabant en (deels) Tholen. Daarbij ligt onze focus op de zwaardere specialistische zorg. Wij willen gezien worden als een innovatief ‘streekziekenhuis plus’ met een krachtig netwerk en moderne zorgverlening. Wij bieden ook ondersteuning aan de Basis GGZ onder de naam GGZuidland.

 

Het werkgebied van GGZ WNB bestaat uit de volgende gemeenten: Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Roosendaal, Halderberge, Rucphen, deels Moerdijk (alleen Willemstad, Fijnaart en Standdaarbuiten) en deels Tholen (alleen klinische zorg).

 

Bron: website GGZ Westelijk Noord-Brabant

GGZ Westelijk Noord-Brabant

GGZ Westelijk Noord-Brabant (hoofdlocatie)
Straatnaam: Hoofdlaan 8
Postcode: 4661 AA Halsteren
Tel: 0164 – 28 91 00
E-mail: info@ggzwnb.nl
Website: GGZ Westelijk Noord-Brabant

 

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.