Eleos

Eleos is specialist in de christelijke geestelijke gezondheidszorg. We doen ons werk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Maar Bij Eleos werken we ook vanuit de overtuiging dat geloof en psychisch functioneren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Vanuit dit geloof maken we contact met jou.

 

Vanuit ons geloof in God werken we samen aan herstel. We zijn daarbij overtuigd van de kracht van sociale verbanden zoals gezin, school en kerk. We gaan met jou aan het werk op alle terreinen van het leven waarbij je hulp nodig hebt. We bieden hiervoor behandeling, specialistische begeleiding thuis of hulp in één van onze herstelcentra.

 

Bij Eleos zijn we niet van grote woorden. Die helpen je niet, kleine stapjes wel. We kijken goed naar wat bij jou past. En helpen je om afscheid te nemen van oude gewoonten in je gedrag. Om relaties te herstellen. Of om je problemen hanteerbaarder te maken, zodat je ze kunt verdragen en ze jouw leven niet meer overweldigen. We blijven bij je zo kort als kan, maar zo lang als nodig is. Zodat je ruimte kunt maken voor een volgende stap.

 

Bron: website Eleos

Eleos

Eleos – hoofdlocatie
Straatnaam: Printerweg 21-35
Postcode: 3821 AP Amersfoort
Tel: 088 – 892 02 50
Website: Eleos
E-mail: welkom@eleos.nl
Aanmelden bij Eleos

 

Gemiddelde beoordeling: 3 / 5. Aantal stemmen: 4

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.