De Viersprong

De Viersprong

Een perspectief op een beter leven voor mensen met ernstige problemen in hun persoonlijkheid, gedrag en gezin, of bij wie problemen dreigen te ontstaan. Dat is het doel van de Viersprong. Als hoogspecialistische ggz-instelling bieden we cliënten en hun naasten oplossingen die echt werken en hen sterker maken.

 

De Viersprong gaat verder dan anderen om bij de cliënt een duurzaam behandelresultaat te bereiken. Door energie te steken in wetenschappelijk onderzoek ontwikkelen en verbeteren we onze behandelingen voortdurend. We delen die kennis met anderen, zodat meer mensen in Nederland een betere behandeling krijgen. We leren cliënten en hun naasten om de problemen te voorkomen, op te lossen of hanteerbaar te maken, zodat zij een perspectief op een beter leven krijgen.

 

Iemands levensloop kan verstoord raken door extreme omstandigheden in samenhang met individuele kwetsbaarheid. De Viersprong helpt mensen en hun naasten om ernstige verstoringen in hun ontwikkeling te voorkómen of duurzaam te verhelpen. Om ernstige problemen die ontstaan zijn duurzaam te verhelpen, bieden wij als zorgaanbieder hoogspecialistische GGz behandelingen. Vanuit onze rol als kenniscentrum en zorgontwikkelaar proberen we daarnaast om de volledige keten van preventie, diagnostiek en behandeling te verbeteren, zodat ernstige problemen zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden.

 

Bron: website De Viersprong

De Viersprong

De Viersprong – meerdere locaties
Algemeen postadres:
Postbus 7
4660 AA Halsteren
Tel: 088 – 76 56 216 (algemeen)
E-mail: info@deviersprong.nl
Website: De Viersprong
Aanmelden bij De Viersprong

 

Gemiddelde beoordeling: 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Laat als eerste een beoordeling achter

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad.

Heeft u tips voor verbetering?

Wanneer u minder dan 3 sterren geeft aan een instelling vraagt onze ggz robot u om aan te geven waarom u niet tevreden bent en wat de zorgverlener beter kan doen volgens u. Wij geven deze informatie door aan de zorgverlener.